0%

Over Rman

Home / Over Rman

WIE IS RMAN?

HERMAN DE GROOTE

Koppel een ongebreidelde dosis creativiteit aan een uitzonderlijke kennis inzake mogelijkheden en hedendaagse materialen en u krijgt een Herman…

Als moderne selfmade man leerde hij zichzelf alle nodige computerprogramma’s om aan zijn creativiteit uiting te geven. Deze dorst naar kennis, de eigen verbeeldingskracht en het steeds verder updaten van de reeds opgedane ervaring vormen de basis waarop Rman is gestoeld…

0
DAGEN ERVARING
0
PROJECTEN

WAAROM RMAN?

Er staan geen grenzen op creativiteit.

Het zou kortzichtig zijn om te denken dat in deze wereld van verandering de oplossingen van vandaag ook die zullen zijn van morgen.

We kunnen echter met de materialen en kennis van vandaag een beeld creëren dat ook in de toekomst uw boodschap even goed zal uit dragen.

Vertrouw daarom op de kennis en creativiteit van Rman!

ONS DESIGN

Al je grafische projecten én je webdesign bij één en dezelfde firma is makkelijk, zorgt voor tijdswinst en een betere communicatie omdat je leverancier op de hoogte is van je bedrijf, de huisstijl, het logo, de kleuren en dies meer. Je kan rustig achterover leunen in je zetel en je concentreren op je eigen werk terwijl Rman je design verzorgt!

ONZE MISSIE

Rman wil een totaalpakket bieden aan zijn klanten. Dat gaat van het ontwerp van logo en huisstijl tot de creatie van reclameborden, spandoeken, stickers, drukwerk, website, enz… tot het leveren van IT-materiaal en software, backup en cloud-oplossingen, print- en opslagmogelijkheden, netwerk en veiligheidstoepassingen en toestellen.

VAARDIGHEDEN
CREATIVITEIT
100%
ADOBE PROGRAMMA'S
95%
SOFTWARE
90%
HARDWARE
97%
IT OPLOSSINGEN
93%

LOCATIE & CONTACT