Nieuws

Home /

Het podium van Bal D’Assnee kreeg een passend kleedje aangemeten met podiumdoeken van Rman. Deze MESH-doeken bestaan uit geperforeerd en brandvertragend PVC en zijn ideaal voor het camoufleren van delen van een podium. Ze zijn verkrijgbaar in alle mogelijke formaten en makkelijk op te hangen door de bevestigingsringen rondom. Rman zorgde voor de lay-out en […]

Gemeente Assenede wou de signalisatie voor zijn fietsstraten meer in het zicht brengen bij het begin van het nieuwe schooljaar en verzocht Rman een passend ontwerp aan te leveren. Met deze Dibond borden van 120x160cm die op een houten frame werden gemonteerd door de technische dienst, kan je niet meer naast het gegeven kijken! Rman […]

De wagens van de medewerkers van Era Ryckaert werden van een stijlvolle bestickering voorzien. Bestickering moet niet altijd groot en bombastisch zijn om op te vallen. Soms is klein en smaakvol net zo opvallend… Rman zorgde voor ontwerp en uitvoering.

Het fanion voetbalteam van FC Assenede kreeg een nieuwe uitrusting. Truitjes en broekjes zijn een ontwerp van Rman die ook zorgde voor de bedrukking op het textiel. Want ook daar kun je bij Rman voor terecht!

Heb je de nieuwe welkomstborden al gezien bij het binnenrijden van de deelgemeenten van Assenede? Die zijn van de hand van Rman! Elk bord kreeg een toepasselijke lay-out; Bassevelde laat zijn ezel zien, Oosteeklo het varken, Boekhoute de garnaal en Assenede de kasseibijter.

Promotiemateriaal nodig? Bij Rman ben je aan het juiste adres! Of het nu om spandoeken, vlaggen, borden, tenten of andere reclamedragers gaat, Rman weet altijd de juiste oplossing. Op de foto zie je onze promostand op de avondmarkt in Bassevelde.

Oosteeklo, varkensdorp bij uitstek, is vanaf nu de fiere bezitter van een Varkensommegang. Rman creëerde alle borden in samenwerking met Godfried Stockman, de bezieler van dit project. Ook rond het gastenverblijf van de vroegere cisterciënzerabdij, werden infoborden geplaatst die door Rman werden gecreëerd en vervaardigd.

Hentonic Keukens Adegem nam een nieuw voertuig in gebruik en dat vergde natuurlijk enige reclamebestickering. Rman kweet zich terdege van zijn taak en kwam tegemoet aan alle wensen van de klant.

Sinds kort kun je bij Rman ook terecht voor het programma Onlinefact. Ben jij ook op zoek naar een gebruiksvriendelijk facturatie software met geïntegreerd voorraadbeheer? Ga dan meteen aan de slag met de Onlinefact facturatie software. Omdat onze facturatiesoftware via de browser werkt kan je vanaf elk toestel of computer inloggen en uw administratie doen. […]