Onlinefact

Sinds kort kun je bij Rman ook terecht voor het programma Onlinefact.

Ben jij ook op zoek naar een gebruiksvriendelijk facturatie software met geïntegreerd voorraadbeheer? Ga dan meteen aan de slag met de Onlinefact facturatie software. Omdat onze facturatiesoftware via de browser werkt kan je vanaf elk toestel of computer inloggen en uw administratie doen. Je hoeft dus niet in de zaak te zijn om uw facturen te maken of in te boeken.

  • Geen installatie nodig, werkt via de internet browser
  • Makkelijk klanten en producten importeren vanuit Excel
  • Automatisch voorraadbeheer
  • Backorder beheer
  • Print barcodes voor je producten of winkelrek
  • Documenten printen of verzenden via email
  • Opvolging van betalingen
  • Exporteren van gegevens naar Excel
  • Compatibel met Mac en Windows
  • Gratis support

Als ondernemer besef je dat een goed facturatiesysteem onmisbaar is. De Onlinefact software helpt je bij het optimaliseren van je systemen en werkt kostenbesparend. Facturen opstellen, automatische aanvulling van klant- en leveranciersgegevens, omzetting van offerte naar factuur of van bestelbon naar creditnota, alles is mogelijk. Je kan een automatische berekening opvragen van de totalen, van de BTW, van de voorschotten of van de winstmarges. Welk selectiecriteria je ook verkiest, de berekeningen passen zich automatisch aan. En voordat je afgeschrikt wordt door de moeilijke terminologie of onbeperkte mogelijkheden, vragen we je om de gebruiksvriendelijkheid van onze software te testen. Je kan er zo mee aan de slag, zelfs zonder financiële achtergrond.